Merr leje ne e-albania, gjobitet nga policia!

Shtimi i rasteve me covid 19, bëri që Komiteti Teknik i Ekspertëve të kufizojë lëvizjen nga ora 22.00 deri në orën 6 të mëngjezit.Persona, që do të duhet të lëvizin për arsye pune, duhet që më parë të aplikojnë në portalin e-albania.

Jetnor Keço, tregon, se punon si shofer në “Speed Taxi” dhe kur doli ky akt normativ, kompania e tij aplikoi per leje në “e -albania “dhe ajo ia miratoi, që në 11 nëntor.Por në 13 nëntor e kap policia rrugore dhe i merr lejen e drejtimit të mjetit dhe patentën dhe e con në komision bashkë me 2 shoferë të tjerë të kompanisë, të tre me leje lëvizjeje. Nëpërmjet kameras së fshehtë, Jetnori iu drejtua Policise Rrugore, ku punonjësja i thotë, se duhet të bëjë ankesë tek portali. Për këtë rast, gazetarja komunikon me drejtorin e policisë rrugore Edmond Tarkaj dhe ai thotë, se për rastin vendos komisioni. Por ai merr të dhënat e Jetnorit dhe zgjidh problemin e tij dhe dy kolegëve të kompanisë së taksive.

Të Fundit