Memet e karantines!

Më pas transmetojmë disa nga memet, që janë prodhuar nga qytetarët në ditët e karantinës së shkaktuar nga koronavirusi.Nje grup të rinjsh kanë përshtatur këngën e njohur Bella Ciao në korona ciao. Një person nano duket se po mëson dorën, duke qethur kokën e një qytetari.Disa qytetarë janë rrethuar me goma makine dhe mbajnë në këtë mënyrë distancën e sigurisë.

Të Fundit