“Më presin veteranët në varreza” femijët e shkollë 9-vjeçares në mëshirë të fatit!

Kemi udhëtuar drejt fshatit Fierzë të Tropojës, për një problem në shkollën e mesme të bashkuar Matosh Uka. Në 5 prill 2022 në këtë shkollë ka rënë tavani i klasës. Incidenti ka ndodhur natën e për fat ka patur vetëm dëme materiale.Drejtoresha e shkollës, Xhane Ramaj, na tregoi shkollën dhe na shpjegoi, se zgjidhja e momentit, është kalimi i klasave nga kati i parë në katin e tretë, që në fakt është gjithashtu i dëmtuar.Mendohet, që problemi vjen nga tubacionet e banjove. Duke qenë se mirëmbajtja e godinave të institucioneve arsimore i takon bashkisë, ne iu drejtuam Bashkisë Tropojë dhe u takuam me nënkryetarin Kujtim Rexha.Por zoti Rexha kishte punë më të rëndësishme, ndaj tha, se duhej lënë kërkesë me shkrim.

Të Fundit