“Më mbajti si gomë rezervë”/ Shkrimtari Albatros Rexha zbulon femrën që i theu zemrën

I ftuae së fundmi në një intervist shkrimtari Albatros Rexha si rrallëherë zbuloi një histori nga e kaluara e tij.

Ai u spreh se në të kaluarën ka qenë një femër që i theu zemrën, dhe e mbajti atë si ‘gomë rezervë’.

Albatros Rexha tha: ‘Ndjenja e të qenit ‘gomë rezervë’, është shumë e keqe. Kjo më ka ndodhur edhe mua. Kur dikush mendon se ai person është i rëndësishëm për të, përfshihet shumë.

Por aty ka diçka që nuk shkon dhe tjetri, të mban zvarr, peng. Për çdo rast nëse diçka i dështon, të kanë atje. Këta njerëz në thelb, kanë frikë të qëndrojnë vetëm.

Të Fundit