Me dokumente të rregullta, policia i bllokon makinën e dergon çështjen në prokurori

Ndodhemi në aksin Lushnje-Fier, tek vendi i njohur si “pushimi i shoferëve”.Ledion Toshkollari, tregon, se është shofer taksie, që paguan gjithë taksat. Në shkurt blen në Gjermani një mjet të tipit “volsvagen sharan”, duke paguar doganën e prerë siguracionin. Kur do ta conte makinën për kontroll fizik, kapet nga policia e Fierit dhe i bllokohet automjeti, pasi dilte “alert” në sistem.

Ledioni thotë, se u paraqit në komisariat, ku qëndroi një orë, por makinën nuk e mori dot.Aty u mor në pyetje nga OPGJ Arben Mihaj, dhe materialet iu kaluan prokurorisë. Ledioni ka mësuar, se prokuror cështje është caktuar Andi Bogace, por megjithë shkresat, që ka bërë, nuk i kanë sqaruar asgjë. E vetmja gjë, që ka dëgjuar në korridoret e komisariatit, është, se akuzohet për trafik.

Gazetarja e Stop komunikon me OPGJ Arben Mihaj dhe ky i fundit i thotë, se cështja ka vajtur në prokurori dhe është në hetim.Pas interesimit me zëdhënësin e Policisë Vendore Fier, Egi Doko, gazetarja mëson, se njëri nga policët, që ka qenë në detyrë, ka parë mjetin në rrugë, ka raportuar në radio dhe targat e mjetit në fjalë janë identike me një motomjet yamaha, ndaj dhe është bllokuar makina.Në këtë pikë policia i ka nisur shkresë Interpolit dhe ka marrë përgjigje, se cdo gjë ëështë në rregull.Tani problemi është, se rasti ka shkuar në prokurori dhe duhet të vendosë prokurori për kthim sendi.

Të Fundit