“Me djathë, spinaq e mish” shqiptari në New York bën byrekun viral

Nje shqiptar i cili jeton dhe punon ne New York i cili prej vitesh ka bërë të famshëm traditën shqiptare të kulinarisë në Amerikë. Me ane te nje videoje tregon sesi behet byreku tradicional shqiptar me djathe, me mish dhe me spinaq.

Të Fundit