Mashtrimi miliona euro, me shantazh e dhunë nga avokati mashtrues 6 nëntor 2018

Në këtë histori, të denjë për subjekt filmi nga Hollivudi,përfshihen edhe persona të tjerë.Pjesë është edhe avokati Myrteza Myftari, i arrestuar një vit më parë për mashtrim dhe shumat shkojnë në miliona euro. Mirela tregon në kamera të fshehtë, se është shfrytëzuar nga Myrteza Myftari, madje ndaj saj është ushtruar edhe dhunë fizike.Edhe Myftari e pranon, se ka ushtruar dhunë ndaj Mirelës e i ka marrë para e prona, por i ka mbyllur tashmë hesapet.

Të Fundit