Masat e policisë për drogën në shkolla/Shpresë për familjen në Kashar 26 shtator 2018

Një ditë më parë, “Stop” transmetoi kameran e fshehtë, ku tregohej, sesi shitej hashashi lirisht në gjimnazet e kryeqytetit.Sot policia e Tiranës ka reaguar me një deklaratë, ku thotë, se janë shtuar kontrollet dhe agjentët pranë shkollave, për të frenuar fenomenin e shitjes së narkotikëve tek nxënësit. Rasti i varfërisë ekstreme të familjes Shima në Kashar, duket se mori zgjidhje të nesërmen e transmetimit të problemit në “Stop”. Biznesmeni Samir Mane dhe Balfin Grup do të ndërtojnë shtëpinë e kësaj familje dhe do ta ndihmojnë atë.

Të Fundit