Masakra në Gjirin e Lalzit dhe hipoteka në duart e qytetarit shkodran. 27 prill 2018


Në nisje të emisioni transmetohet një video e sjellë në “Stop” nga një qytetar,kur tregohet masakra, që po bëhet me prerjen e druve në zonën e Gjirit të Lalzit. Më pas rikujtohet rasti i qytetarit nga Shkodra Agim Nabolli, i cili kërkoi ndihmën e emisionit tonë, për të regjistruar në hipotekë banesën e tij.Agimi tashmë ka marrë certifikatën e pronësisë dhe falenderon emisionin “Stop” për këtë.

Të Fundit