Martuar 3 herë po pa fat, aktori Jim Belushi i kërkon nuse Ramës!

Një pjesë e dokumentarit shqiptar, të realizuar nga aktori me origjinë shqiptare, Jim Belushi, është publikuar në youtube. Në dy minuta të publikuara është momenti i takimit të Belushit me kryeministrin Rama në zyrën e tij, gjatë vizitës në tetor të vitit të kaluar.Jim shfaqet me kryeministrin shqiptar, kushëririn e tij Chris dhe konsulentin e kanabisit Jeremy Corrao. Rama pyet, se pse Jim nuk flet shqip dhe pjesë e bisedës dhe humorit të tyre, është edhe kërkesa për një grua shqiptare për aktorin e njohur.

Të Fundit