Maratona e Tiranës/ procedim penal për Tatjana Toskën 9 tetor 2018

Të dielën u zhvillua maratona e Tiranës. Renaldo ka realizuar intervista me pjesëmarrësit në këtë aktivitet sportiv në qendër të kryeqytetit.Mbrëmjen e të martës së kaluar, “Stop” transmetoi rastin e mitmarrjes nga ana e administratores së një shoqate në Berat, Tatjana Toska.Krimi ekonomik i këtij qyteti ka deklaruar hetimin për dy vepra penale për zonjën Toska, “korrupsion pasiv në sektorin privat” dhe “mashtrim”.

Të Fundit