Manipulimi i konkursit, denoncuesi: S’di ku te ankohem, hera e trete qe me ndodh

Në dhjetor 2021 Akademia e Sigurisë hapi konkursin për patrullë të përgjithshme, ku morën pjesë shumë të rinj.Në fund të kësaj procedure, që përmbante testin me shkrim dhe testin fizik, u kualifikuan 443 policë të rinj.

Në redaksinë e “Stop” mbërritën disa denoncime, për manipulim të rezultateve të testit me shkrim të konkursit. Një nga konkurentët flat publikisht për këtë skandal.Ne kemi siguruar listat e testit me shkrim, ku duket sesi u janë shtuar pikët disa prej kandidatëve për Akademinë e Sigurisë.

Të Fundit