Luan Rama le LSI-në për poezinë!

Një status në facebook i Petrit Vasilit udhëzon elektoratin në Vlorë, që të votojë vajzat e veta, duke faktuar kështu prishjen mes LSI-së dhe Luan Ramës, që kryeson listën e kësaj force politike në Vlorë. Pak ditë më parë edhe Monika Kryemadhi tha, se poezitë do t’ia linte Luan Ramës.

Të Fundit