Lezhë, me probleme mendore dhe pa ilace i riu mbahet në paraburgim 27 shtator 2018

Gjergj Gjeta, nga Lezha, tregon në “Stop” se ka një djalë 38 vjecar me probleme të shëndetit mendor.Ai thotë, se djali u largua nga shtëpia dhe u detyrua të njoftojë komisariatin. Por djalin e futën në paraburgim, duke e privuar nga ilacet.Shefi i komisariatit pretendon, se djali ka kundërshtuar punonjësit e policisë, pa marrë parasysh gjendjen e tij.Pas interesimit dhe këmbënguljes së emisionit “Stop” , u vendos që 38 vjecari të shtrohet në spitalin e burgut në Tiranë.

Të Fundit