“Le te shuhen femijet e mi…” habit presidenti Meta

Presidenti Meta ishte sërish mbrëmë në Vlorë, ngaku deklaroi, se në emër të parimeve dhe demokracisë, është gati të sakrifikojë edhe fëmijët si Adem Jashari.Pak ditë më parë nga Vlora kishte recituar edhe kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi. Ndërsa në mars 2019, nga Pogradeci sërish Meta kishte deklaruar, se do të vetësakrifikohej si ish presidenti i Kilit, Aljende, për të kundërshtuar instalimin e një junte ushtarake.

Të Fundit