“Le ta bëj burri atë punë”- Çfarë gatuajnë shqiptarët me presh e karrota?

A gatuajnë shqiptarët dhe cfarë. Ne kemi dalë në rrugët e Tiranës dhe i kemi pyetur qytetarët, se cfarë do të sajonin me presh, karrota apo qepë. Disa thanë, se nuk ia thonë fare në gatim, pasi kuzhinën ia kanë lënë vjehrrës.Ndërsa burrat e dinë gatimin një punë për gra.

Të Fundit