Laprakë, debitor te taksat për makinën e vjedhur një vit më parë. 17 maj 2018

Rezart Zenuni denoncon vjedhjen e makinës së tij BMË në zonën e Laprakës në 14 korrik 2017. Rezarti iu drejtua policisë dhe prokurorisë, për grabitjen e automjetit, por 10 muaj më pas, as makina nuk është gjetur dhe ai vetë del debitor te targat, për mospagim taksash.Gazetarja e “Stop” iu drejtua drejtorisë rajonale të shërbimeve të transporteve dhe drejtori Vaso Papa, tha se ka një gabim njerëzor në dokumentin e prokurorisë, i cili me ndihmën e “Stop” u korrigjua dhe problemi u zgjidh.

Të Fundit