Kush e kap karriken i pari, ulen burrat mbetet Ursula në këmbë – Stop – 7 Prill 2021

Presidenti turk, Erdogan ka pritur në Ankara Presidenten e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen dhe presidentin e Këshillit Europian, Charles Michel. Por dy burrat janë ulur, duke lënë në këmbë zonjën, pasi në dhomë kishte vetëm dy karrike.Sot përkujtohet dita e pushtimit të Shqipërisë nga Italia.Një fëmijë ka gjetur në topin në formë harte flamurin shqiptar.

Të Fundit