Kursimet e jetes i humbin ne banke, denoncimi i qytetarit nga Durresi! 15 nëntor 2018

Shyqyri Ismaili nga Durrësi tregon në “Stop” , se në vitin 2000 futi pak para në bankë, kursimet e një jete për ditë të vështirë. Për shkak të shumë fatkeqësive që i ranë mbi shpinë, librezën e kursimit e gjeti vetëm në vitin 2017.Në këtë kohë banka ishte privatizuar dhe kishte marrë emrin BKT.Në degën tek sheshi “Avni Rustemi” i thanë, se nuk është në sistem dhe dokumentat digjen cdo 10 vjet. Në zonën “Qemal Stafa” i thanë, se i djegin dokumentat cdo 7 vjet, ndërsa në Durrës i thanë, se i djegin cdo 4 vjet.Sot në pleqëri, Shyqyri Ismaili endet për 6 milionë e gjysmë lekë të depozituara plot 18 vjet më parë.I pyetur për këtë eksperti Besart Kadia, shpjegon, se nuk ka argument ligjor për humbjen e parave. Kjo nuk justifikohet as me falimentimin e bankës.

 

Të Fundit