Kurbesh, ben gruan per spital, shpallet ne kerkim Arben Boraku! 20 nëntor 2018

Lindita Boraku, nga Kurbneshi i Mirditës, tregon nga spitali sesi u dhunua nga bashkëshorti, Arben Boraku, dhunë pas së cilës, përfundoi e shtruar në spitalin e Mirditës dhe nën kujdesin e mjekëve. Me lot në sy ajo kërkon mbrojtje, pasi ka frikë, se pre e dhunës, mund të bien edhe 4 fëmijët e saj.Dhuna ndaj Linditës është përsëritur disa herë, por bashkëshorti i saj endet i lirë.Në seancën e sotme Lindita arriti të marrë urdhrin e mbrojtjes, ndërsa bashkëshorti, Arbeni u shpall në kërkim policor.

Të Fundit