Kur të zenë derën caracat, “Stop” zgjidh problemin e qytetarit. 15 mars 2018

Gjergji Pine, një qytetar nga Tirana ankohet në “Stop”, se dy caraca pranë banesës së tij, i kanë krijuar probleme me lagështinë, i kanë thyer pllakat dhe i rrezikojnë banesën.Punonjësit e bashkisë i kanë krasitur vetëm degët, pa i zgjidhur problemin. Pas interesimit të “Stop” Besjan Veshti, specialist i DPN1 ka reaguar, duke bërë atë, që quhet krasitje e rëndë e këtyre drurëve e duke zgjidhur kështu shqetësimin e qytetarit Gjergji Pine.

Të Fundit