“Kur i lidh ikin, kur i zgjidh rrinë” qytetarët dhe gjëegjëzat

Sa i njohin gjëagjëzat qytetarët shqiptarë.Ne kemi dalë në rrugët e Tiranës dhe kemi pyetur banorët për disa gjëagjëza. Mes të intervistuarve janë krijuar situata plot humor, lidhur me përgjigjet për gjëagjëzat e shtruara për zgjidhje.

Të Fundit