Kur “fllonxa” jonë Oni, sillet si shqiponjë?!

Krahasimi i “fllonxës” tonë Oni me një shqiponjë, ka shkaktuar të qeshura dhe batuta të panumërta në studion e “Stop”. Genti thotë, se ajo shpesh ngec nëpër perde me thonj shqiponje, ndërsa Saimiri meket në të qeshura…Me pak fjalë: Mos rafshi në “kthetrat” e Onit tonë…!!!

Të Fundit