Kur bie shi transporti behet me zetor.

Në Papër-Sollak ka vërshime dhe rruga cahet me zetor. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit