“Kujdes se une nuk jam…”, turistët rrethojnë Ramën

Kryeministri Rama ishte në Gjirokastër në fundjavë, gjatë turit të tij të falenderimit pas zgjedhjeve lokale. Ndërsa ndeshej me një grup turistik, Rama u pyet, nëse ishte kryeministri, dhe Rama tha, se nuk ishte atraksion turistik. Ky moment shkaktoi shumë humor mes turistëve dhe grupit, që shoqëronte Ramën.

Të Fundit