Kryetari i Bashkise “mbyll sytë”, ja kush i merr tenderat në Kuçovë!

Tenderat dhe dhëniet e shërbimeve privatit, në kurriz të qytetarëve, janë bërë gangrena e bashkisë së Kucovës.Në 19 prill 2023, një banor i këtij qyteti, tha, se kur një i afërmi i tij ndërroi jetë, ai kuptoi, se taksat prej 21 000 lekësh dhe shërbimet, i pagoi tek firma private “Pienvis shpk” Krahas kësaj shume, qytetari ishte detyruar të paguante edhe 20 mijë lekë taksë bashkie për mirëmbajtjen e varrezave.Si të mos mjaftonte abuzimi me këtë tender, që u rëndon financave të qytetarëve, Bashkia e Kucovës, një vit pasi dha tenderin, miratoi një tjetër taksë me vendim të Këshillit Bashkiak, për mirëmbajtjen e varrezave.E njejta gje me tenderin për qentë e rrugës apo pastrimin e qytetit.

Të Fundit