Kryeinfermieri i ORL-së, merr lekët dhe emigron në Gjermani

Në redaksinë tonë është drejtuar një qytetar, i cili thotë, se Igli Peti, kryeinfermier tek reparti ORL Spitali i traumës, i ka premtuar ta pajisë me kartonin e licensës së infermierit, madje pa u futur fare në provim. Për këtë, denoncuesi i ka dhënë 2 mijë euro, por nuk mori as licensën e as nuk mundet ta kontaktojë më Iglin, pasi i i ka bërë bllok.Bashkëpunëtori i “Stop” u takua me Igli Petin, i cili pranoi, se ka marrë paratë, por premton, se do ta mbarojë shërbimin që ka marrë përsipër, pasi njeh një person në Qendrën e Shërbimeve Arsimore.Igli tha, se gjithcka do të përfundonte në gusht.Por as në gusht, Igli nuk e kreu detyrimin dhe ndërpreu komunikimin.Në shtator shkojmë sërish në Spitalin e Traumës, por mësojmë, se Igli ka bërë dorëzimet dhe ka shkuar në Gjermani.

Të Fundit