Kosove/ Ministria e Arsimit kthen proceduren e konkursit te komunes Gjakove-Stop-24 Qershor 2021

Problemi përjashtimit të Vlora Deliut nga konkurimi për vendin e punës si edukatore, ka ardhur nga Zyra e Burimeve Njerëzore në Komunën Gjakovë.
Drejtori i kësaj zyre,Kushtrim Brahimaj, i zënë ngushtë, u mbrojt duke thënë, se nëse Ministria e Arsimit, konfirmon paligjshmërinë, ai do të ribëjë konkursin, ku do të marrë pjesë edhe Vlora Deliu. Nga Gjakova ne shkuam në Prishtinë, në Ministrinë e Arsimit dhe komunikuam me ministren, e cila përmes zyrës ligjore konfirmoi, se Komuna Gjakovë nuk e ka zhvilluar mirë procedurën. Tani pritet, që konkursi të zhvillohet sërish dhe Vlora të jetë pjesë e tij.

Të Fundit