“Konsumi i tyre çonë në vetëvrasje”-Fëmijët blejnë lirisht drogë në Tiranë

Në një ambient në qendër të bllokut është një lokal, në të cilin shiten produkte me bazë hashashi, që vijnë kryesisht nga Hollanda. Shumë adoleshentë e të mitur e frekuentojnë këtë lokal, ku blejnë lirisht kek, lëpirëse, biskota, çamçakëz etj me përmbajtje hashashi. Shitësja na konfirmon, se këto produkte preferohen shumë, pasi sipas saj,“të ngrenë në qiell”.Adrian Fandi, mjek urgjence në Angli, ngre alarmin për balonat apo tullumbacet e mbushura me protoksid azoti dhe helium, duke i quajtur drogra shumë të rrezikshme. Fandi thotë, se këto gazra mund të japin efekte anësore deri në fatalitet, që në përdorimin e parë.Ato cojnë në halucinacione, që mund të përfundojnë me vetvrasje.

Të Fundit