Konkursi i femijeve ne “Stop”.

Pak ditë më parë emisioni Stop nisi konkursin, sesi të mbushim kohën e fëmijëve sa më bukur në kohën e karantinës së detyruar.

Në redaksi kanë mbërritur me dhjetra video me fëmijë që këndojnë dhe performojnë në fusha të ndryshme.

Të Fundit