Kongresi i PS-se dhe ditelindja e votimet ne PD, intervistat per te mos u humbur-Stop-14 Qershor 2021

Të shtunën PS-ja organizoi Kongresin e jashtëzakonshëm, në një datë, që përkoi edhe me 30 vjetorin e saj dhe ditëlindjen e kreut demokrat Lulzim Basha. Klintoni ishte atje dhe i pyeti socialistët për simbolikën e kësaj dite dhe urimin për partinë e tyre dhe rivalin politik.Ditën e djeshme në PD u mbajtën votimet për zgjedhjen e drejtuesit për 4 vitet e ardhshëm

Të Fundit