“Kongresi i Manastirit” i mbyll derën djalit me autizëm, Stop e regjistron 11 tetor 2018

Qazim Meta dhe Rizvana Gjana, janë prindër të Grisildit 8 vjecar me probleme autizmi.Ata thonë, se nuk ia regjistrojnë djalin në shkollën 9-vjecare “Kongresi i Manastirit”.Gazetarja e “Stop” shkon bashkë me prindërit e djalit në Drejtorinë arsimore të Tiranës, specialistja e së cilës,urdhëron drejtoreshën e shkollës, Etilda Muhaj, të regjistrojë Grisildin.Të nesërmen i vogli regjistrohet si gjithë të tjerët në shkollën “Kongresi i Manastirit”.

Të Fundit