“Komshiu është fat, ti këtë fat kishe” institucionet nuk e ndihmojnë me fqinjën

Një fqinjë është bërë problematike prej disa vitesh për familjen Halili në “Astir” të Tiranës.Zonja Refije ankohet, se fqinja i hedh jashtëqitje dhe urinë në ballkon dhe vec kësaj ka dhunuar zonjën si dhe fëmijët e mitur. Ata ndihen shumë të frikësuar. Edhe pse herë pas here kanë bërë kallzimet në polici, situata nuk ka marrë zgjidhje. Gjithcka i thonë, është, se fqinja është fat e duhet të ndërrojë shtëpinë.

Gazetari i “Stop” shkon të takojë fqinjën problematike, por ajo nxjerr një tjetër version, duke thënë, se është dhunuar ajo nga denoncuesja. E akuzuara pranon, që vuan nga nervat dhe ka probleme edhe ekonomike, pasi është e divorcuar dhe e papunë.Për këtë konflikt u drejtuam në komisariatin e policisë numër 6 dhe drejtuesi i këtij komisariati tha, se cështja do të monitorohet, për të mos patur asnjë lloj problemi.Denoncuesja tregon, se pas interesimit të Stop, inspektori i policisë bashkë me të vëllanë e fqinjës, i shkuan në shtëpi dhe mësohet se ai e mori të motrën në Durrës, në mënyrë, që të mos krijonte shqetësime më.

Të Fundit