Kompanitë private shkatërrojnë bukuri natyrore, si po “degradon” fshati Brar!

Një video e siguruar nga emisioni “Stop” tregon, se tonelata me dhe e inerte hidhen cdo ditë në fillim të rrugës së Arbrit, në fshati Brar.Këto janë mbetje, që transportohen cdo ditë nga kamionë të kompanive private, duke prishur kështu një zonë, që dikur ka qenë me kanione natyrore.

Të Fundit