Komisariati 3 ose parkingu i makinave të sekuestruara te “Mine Peza”. 23 mars 2018

Kushdo, që ka kaluar në rrugën “Mine Peza”, është përballur nga të dyja anët e rrugës me parkingun e improvizuar të makinave të sekuestruara dhe të rrethuara me shirit.Kjo ndodh edhe këto ditë, kur me aksione, po pastrohen rrugët e kryeqytetit nga automjetet, që nuk përdoren. Renaldo ka shkuar në rrugën “Mine Peza” dhe ka telefonuar të gjitha institucionet përgjegjëse, duke u dhënë targat për heqjen e makinave. Mënjehërë pas filmimit të Renaldos, në zonë zbarkuan karroatrecët, për të liruar hapësirat publike nga automjetet e sekuestruara.

 

Të Fundit