Klinika Kohav ndihmon për analizat fëmijën 11 vjeçar që nuk zhvillohet

Në 17 mars transmetuam një rast të tirshtë në rrugën “Jordan Misja”, në Tiranë në familjen Ruqja. Bukurie Ruqja me 5 fëmijë, tregoi, se djlai i vogël ka një sëmundje, që nuk rritet. Ai është 11 vjec, por zhvillimi ka mbetur në moshën 6 vjecare. Analizat dhe vizitat kushtojnë shumë dhe 400 mijë lekë bëjnë vetëm gjilpërat për të. Emisioni Stop dhe “Fundjave Ndryshe” e ndihmuan me ndihma ushqimore, batanije dhe veshje familjen me mundësi të kufizuara. Pas këtij transmetimi, klinika Kohav ka ndihmuar me analiza djalin, që nuk zhvillohet.Doktor Ardi Prushi, shprehet, se pasi pa rastin, klinika është e gatshme të ofrojë për djalin, kryerjen e analizave në mënyrë periodike dhe falas.

Të Fundit