“Kishte edhe precedente të tjera penale”, burrit i aksidentojnë makinën dhe zhduket

Jemi në Vlorë me Demir dhe Donika Jazo, të cilët në nëntor 2021 i kanë dhënë makinën tip “fiat punto” shtetasit Gentjan Merkaj. Ky i fundit në dhjetor 2021 ka bërë aksident në Elbasan. Demiri tregon, se për këtë aksident ka marrë 1000 euro dëmshpërblim, por Gentjan Merkaj nuk i ka kthyer mjetin dhe nuk i përgjigjet. Ne shkuam te banesa e këtij të fundit dhe takuam të atin, i cili me arrogancë, thotë, se i biri desh humbi jetën, ndërsa Demiri kërkon para e makinë.Më pas iu drejtuam Drejtorisë Rajonale të Shërbimeve të transportit rrugor, ku drejtuesi Nimet Dapaj na tha, se që të frenohet shtimi i taksave, duhet bërë denoncim i humbjes së dy targave dhe dokumenteve të makinës. Në këtë mënyrë bëhet cregjistrimi i automjetit. Ndërkohë duhen paguar taksat e 2022-shit dhe 3 muaj të 2023-shit. Nga ana tjetër “Stop” ka siguruar foton e shtetasit Gentjan Merkaj, një emër i njohur për policinë e Vlorës, për shkak të precedentëve penalë.

Të Fundit