Kinezi ha me shkopinj në Itali, italiani ofronë pirunin, ai refuzon…

Një shtetas kinez ka qenë duke ngrënë spageti me shkopinj në një restorant në Itali. Por kamarieri i ka zgjatur një pirun, duke i thënë, se ishte në Itali dhe jo në Kinë.

Të Fundit