“Keqtrajton” të moshuarin dhe mohon sjelljen e saj, çfarë ndodhi me invalidin?

Sotir Mici është një qytetar fakeq 66 vjecar, i cili tregon, se në momentet e tij më të vështira, përfituan, për t’i grabitur shtëpinë. Ai është i vetëm, e kur pësoi një trombozë, Elona Saraci i kërkoi shtëpinë me akt dhurimi, me kushtin, që ajo të kujdesej për të deri në fund të jetës.Pasi Elona mori firmën e dhurimit,e braktisi Sotirin, i cili mbeti dhe pa këmbë.Për këtë të fundit kujdeset sot një qytetar.Ne shkojmë te noterja Valbona Selimi, e cila thotë, se akti i dhurimit është i parevokueshëm, por shtëpia e Sotirit i shkon Elonës, pas vdekjes së dhuruesit.Madje Ajo thotë, se as me gjyq nuk fiton gjë në këtë rast.Në një telefonatë mes Sotirit dhe Elonës, kjo e fundit thotë, se do t’i shërbejë, “kur t’i shohë veshët pa pasqyrë”.Ndërsa në komunikimin me gazetaren, Elona pranon të kundërtën.Përsa i takon problemit shëndetsor, komisioni i parë i para-tetraplegjisë, nuk i ka dhënë Sotirit status me shoqërues, sepse diagnoza e tij, nuk e pengon në normalitetin e aktivitetit të përditshëm jetësor.

Të Fundit