Këngëtarët dhe pandemia, vështirësi dhe koncerte të anuluara-Stop-19 Shkurt 2021

Në këtë kohë pandemie, që po vazhdon prej thuajse një viti, edhe këngëtarët janë detyruar të ndërpresin akitvitetin e tyre. “Stop” ka biseduar me disa prej tyre. Kastriot Tusha, Valbona Mema, Ervin Bushati, flasin për vështirësitë dhe planet e kësaj kohe të pazakontë.

Të Fundit