”Ke pjellë 4 herë ç’të duhen më” gabimi i mjekut i heq mundësinë për t’u bërë nënë

Për cështjen e prerjes së tubave gjenitalë pa dijeninë e saj, Albina Terolli ballafaqohet me mjekun Refki Pere. Mjeku thotë, se dikush ia ka kërkuar ta bëjë këtë ndërhyrje, por nuk mban mend dhe nuk mban përgjegjësi.Pas qytetares interesohet gazetarja e “Stop”, dhe mjeku sërish këmbëngul, se kjo gjë është kërkuar nga familjarët, por dokumenta para 10 vjetësh nuk ka.Madje në mënyrë të cuditshme ai thotë, se Albina nuk ka pse të dojë fëmijë, pasi ka 4 pasardhës.

Të Fundit