Kavaje/ Nuk ka kerkese per mjek ne konsultore, vendi vakant ne portal! – Stop – 6 Nentor 2020

Për mungesën e mjekut në konsultoren e Kavajës, bisedojmë me drejtorin e NJVKSH Kavajë dhe ai thotë, se të gjithë mjekët janë në krye të detyrës.Nga ana tjetër në Qëndrën shëndetësore Kavajë, na thonë, se vendi është shpallur vend vakant, por nuk ka asnjë kërkesë për mjek. Ndërsa doktoreshë Natatëshës nuk mund t’i kërkojë askush llogari për oraret, përsa kohë ajo punon vullnetare.Përsa i përket kushteve të konsultores, pranohet, që ka probleme, për shkak të ngërceve ligjore me Njvksh, ndaj pritet akreditimi për sigurimin e fondeve.

Të Fundit