Katunaret e Tirones nuk i shpallin dot “non grata”, Kush jane shqiptaret non grata?

Në ditët kur po flitet shumë për personat “non grata”, të shpallur nga ana e SHBA-ve, ne kemi pyetur qytetarët, se cfarë do të thotë kjo. A i ka shpallur ndonjëherë bashkëshortja “non grata” burrat shqiptarë? Më mirë non grata në politikë apo në seks, i pyetëm sërish qytetarët dhe përgjigjet e tyre janë për të mos u humbur.

Të Fundit