Karantina e Marjana Kondit!

Marjana Kondi është personazhi Vip i rradhës, që tregon përvojën e izolimit për shkak të pandemisë së koronavirusit.Me humor ajo përshkruan ditët dhe aktivitetin e saj në një periudhë të pazakontë për të gjithë.

Të Fundit