Kapet “”Përbindëshi”, peshku 3 metra i gjatë ra në rrjeta në lumin “Po”

Një mustak i madh (Silurus glanis) u kap në lumin “Po”, të Italisë. Ai është aq i madh, sa për këtë specie është vendosur një rekord i ri botëror, duke mposhtur rekordin e mëparshëm.

Në fakt, këto peshqi janë 285 centimetra, pothuajse 3 metra. Nuk është rastësi që shumë e kanë vënë nofkën ”Përbindësh“, megjithëse gjithçka është thjesht një peshk i madh i ujërave të ëmbla në këtë rast i jashtëzakonshëm, që jeton në lumenj dhe pellgje të vendeve të ndryshme evropiane.

Peshku i madh, u kap nga peshkatari sportiv profesionist Alessandro Biancardi, i ekipit “MADCAT”.

Të Fundit