Kaos parlamentar, miell, shishe letra e banalitet në seancë. 12 prill 2018

Seanca e sotme parlamentare u karakterizua sërish nga kaosi. Ajo u ndërpre disa herë dhe asnjë sekondë nuk u zhvillua në atmosferë normale. Deputetët e opozitës zunë foltoren, duke kërkuar lirimin e të ndaluarve të protestës së Rrugës së Kombit.Flamur Noka hodhi miell në drejtim të kryeministrit, ndërsa Ditmir Bushati ia ktheu me ujë demokratëve.Në seancën e pazakontë nuk munguan edhe shprehjet banale të deputetëve ndaj njëri-tjetrit.

Të Fundit