Kandidatet, Stop tregon se kush do te jete presidenti i ri!

Grupi parlamentar i PS-së u mblodh sot dhe nisi diskutimin për emrin e ri të presidentit të vendit. Kryeministri Edi Rama shpalli disa kritere e më pas deputetët hodhën nga tre propozime në letër, dhe zarfet u mblodhën në një kuti votimi.Edhe “Stop”, nisur nga ngjarja politike e ditës, bëri gjithë procedurën dhe zgjodhi presidentin e ri, që do të drejtojë vendin për 5 vitet e ardhshme.

Të Fundit