Kampionati i notit për të rinj në Izrael, shqiptarja Julia Xhako në vendin e parë

Në Netanya, Izrael u mbajt botërori i notit për të rinj.

Shqipëria u përfaqësua nga 4 notarë, 2 vajza dhe dy djem.

Konkretisht:

Julia Xhako
Kaltra Meçe
Gersi Koxhaku
Endi Kola

Në vendin e parë doli Julia Xhako, e para në baterinë e saj në 50, stil i lirë.

Të Fundit