Kamez, paguan takse trualli, edhe pse eshte me qira! 20 shtator 2018

Florin Pepkolaj punon në një klinikë dentare në zonën e Kamzës. Ai thotë, se në mënyrë të padrejtë bashkia i kërkon taksë edhe për truallin e ndërtesës.Florini tregon, se paguan qiranë tek pronari dhe gjithë detyrimet që burojnë nga aktiviteti i tij.Gazetarja e emisionit iu drejtua bashkisë Kamëz dhe këshilltari për mediat Artan Dervishi tha, se ka një gabim nga ana e bashkisë, që do të korrigjohet menjëherë.

Të Fundit