Kamerat e fshehta të “Stop” hetime të gjata, por jo ndëshkime. 30 maj 2018


Në tetor të vitit të kaluar emisioni “Stop” transmetoi me kamera të fshehtë një rast korruptiv, ku për të marrë kempin, që i takonte, një qytetar detyrohet të paguajë nën dorë plot 1 milionë lekë. “Stop” mësoi sot,se dosja e procedimit penal për abuzuesit është gati për në gjykatë.Në 19 shtator 2017, një tjetër kamera e fshehtë, zbuloi fabrikën e falsifikimit të pijeve “briland Shkodër”. Pronari kësaj fabrike, Xhavit Kasemi mori masën “arrest me burg” në mungesë, pasi mundi të arratisej. Por në 7 maj, Kasemi u kap nga forcat policore dhe sot ndaj tij rëndojnë të paktën 4 akuza.

Të Fundit